Elfsborg vs Värnamo

Elfsborg vs VärnamoElfsborgVärnamo

⚽ 2023-05-14 – Allsvenskan

 

Elfsborg vs Värnamo kampsniktitt

Kampen mellom Elfsborg og Värnamo spilles 2023-05-14. Denne Allsvenskan-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Thelin har 5 seire på de siste 5 kamper, mens Värnamo har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Elfsborg og Värnamo, har Elfsborg 1 seire hjemme mens Värnamo har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Elfsborg: A. Bernhardsson(1 goals/match);
  • for Värnamo: n/a

Elfsborg vs Värnamo H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Elfsborg og Värnamo:

Dato Resultat
2022-08-21 Värnamo 1 – 1 Elfsborg
2022-04-17 Elfsborg 4 – 1 Värnamo
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Elfsborg – Värnamo.

Elfsborg vs Värnamo Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Elfsborg vs Värnamo Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Elfsborg - Värnamo den 2023-05-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Elfsborg vs Värnamo Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Elfsborg - Värnamo den 2023-05-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Elfsborg vs Värnamo?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Elfsborg og Värnamo, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Elfsborg vs Värnamo?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,