Djurgården vs Degerfors

Djurgården vs DegerforsDjurgårdenDegerfors

⚽ 2023-08-27 – Allsvenskan

 

Djurgården vs Degerfors kampsniktitt

Kampen mellom Djurgården og Degerfors spilles 2023-08-27. Denne Allsvenskan-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Degerfors har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Djurgården og Degerfors, har Djurgården 2 seire hjemme mens Degerfors har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Djurgården: n/a
  • for Degerfors: n/a

Djurgården vs Degerfors H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Djurgården og Degerfors:

Dato Resultat
2023-04-30 Degerfors 2 – 1 Djurgården
2022-10-01 Degerfors 3 – 0 Djurgården
2022-04-04 Djurgården 3 – 1 Degerfors
2021-09-22 Djurgården 3 – 2 Degerfors

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Djurgården – Degerfors.

Djurgården vs Degerfors Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Djurgården vs Degerfors Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Djurgården - Degerfors den 2023-08-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Djurgården vs Degerfors Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Djurgården - Degerfors den 2023-08-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Djurgården vs Degerfors?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Djurgården og Degerfors, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Djurgården vs Degerfors?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,