Detroit Pistons vs Portland Trail Blazers

Detroit Pistons vs Portland Trail BlazersDetroit PistonsPortland Trail Blazers

🏀 2023-11-02 – NBA

 

Detroit Pistons vs Portland Trail Blazers kampsniktitt

Kampen mellom Detroit Pistons og Portland Trail Blazers som spilles i NBA starter kl. 00:00 GMT den 2023-11-02. Hjemmelaget kommer med 2 seire i de siste 4 spilte kampene, mens Portland Trail Blazers har en vinnerprosent på 0.25 fra de siste 4 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Detroit Pistons med 1 seire hjemme, mens Portland Trail Blazers har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Detroit Pistons en gjennomsnittlig poengforskjell på 3.8 poeng, mens Portland Trail Blazers har en gjennomsnittlig poengforskjell på -9.2 poeng:

  • Detroit Pistons: 110.8 gjennomsnittspoeng for, 107 gjennomsnittspoeng imot
  • Portland Trail Blazers: 101.3 gjennomsnittspoeng for, 110.5 gjennomsnittspoeng imot

Detroit Pistons vs Portland Trail Blazers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Detroit Pistons og Portland Trail Blazers:

Dato Resultat
2023-03-07 Detroit Pistons 104 – 110 Portland Trail Blazers
2023-01-03 Portland Trail Blazers 135 – 106 Detroit Pistons
2022-07-08 Detroit Pistons 81 – 78 Portland Trail Blazers
2022-03-22 Detroit Pistons 115 – 119 Portland Trail Blazers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Detroit Pistons og Portland Trail Blazers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Detroit Pistons vs Portland Trail Blazers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Detroit Pistons og Portland Trail Blazers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Detroit Pistons vs Portland Trail Blazers Spilltips

Vårt tips for kampen Detroit Pistons vs Portland Trail Blazers, som spilles i NBA den 2023-11-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Detroit Pistons vs Portland Trail Blazers Spilltips

Vårt tips for kampen Detroit Pistons vs Portland Trail Blazers, som spilles i NBA den 2023-11-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Detroit Pistons vs Portland Trail Blazers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Detroit Pistons og Portland Trail Blazers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Detroit Pistons vs Portland Trail Blazers?

Publisert i NBA Merket med: ,