Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers

Detroit Pistons vs Los Angeles ClippersDetroit PistonsLos Angeles Clippers

🏀 2022-12-27 – NBA

 

Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers kampsniktitt

Kampen mellom Detroit Pistons og Los Angeles Clippers som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2022-12-27. Hjemmelaget kommer med 8 seire i de siste 35 spilte kampene, mens Los Angeles Clippers har en vinnerprosent på 0.559 fra de siste 34 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Detroit Pistons med 0 seire hjemme, mens Los Angeles Clippers har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Detroit Pistons en gjennomsnittlig poengforskjell på -7.7 poeng, mens Los Angeles Clippers har en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.1 poeng:

  • Detroit Pistons: 110.6 gjennomsnittspoeng for, 118.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Los Angeles Clippers: 107.8 gjennomsnittspoeng for, 107.9 gjennomsnittspoeng imot

Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Detroit Pistons og Los Angeles Clippers:

Dato Resultat
2022-11-18 Los Angeles Clippers 96 – 91 Detroit Pistons
2022-03-13 Detroit Pistons 102 – 106 Los Angeles Clippers
2021-11-26 Los Angeles Clippers 107 – 96 Detroit Pistons
2021-04-15 Detroit Pistons 98 – 100 Los Angeles Clippers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Detroit Pistons og Los Angeles Clippers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Detroit Pistons og Los Angeles Clippers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers Spilltips

Vårt tips for kampen Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers, som spilles i NBA den 2022-12-27, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers Spilltips

Vårt tips for kampen Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers, som spilles i NBA den 2022-12-27, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Detroit Pistons og Los Angeles Clippers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers?

Publisert i NBA Merket med: ,