Denver Nuggets vs Los Angeles Clippers

Denver Nuggets vs Los Angeles ClippersDenver NuggetsLos Angeles Clippers

🏀 2023-11-15 – NBA

 

Denver Nuggets vs Los Angeles Clippers kampsniktitt

Kampen mellom Denver Nuggets og Los Angeles Clippers som spilles i NBA starter kl. 04:00 GMT den 2023-11-15. Hjemmelaget kommer med 8 seire i de siste 10 spilte kampene, mens Los Angeles Clippers har en vinnerprosent på 0.333 fra de siste 9 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Denver Nuggets med 1 seire hjemme, mens Los Angeles Clippers har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Denver Nuggets en gjennomsnittlig poengforskjell på 8.7 poeng, mens Los Angeles Clippers har en gjennomsnittlig poengforskjell på 2 poeng:

  • Denver Nuggets: 114.8 gjennomsnittspoeng for, 106.1 gjennomsnittspoeng imot
  • Los Angeles Clippers: 113.8 gjennomsnittspoeng for, 111.8 gjennomsnittspoeng imot

Denver Nuggets vs Los Angeles Clippers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Denver Nuggets og Los Angeles Clippers:

Dato Resultat
2023-10-20 Los Angeles Clippers 90 – 103 Denver Nuggets
2023-10-18 Los Angeles Clippers 116 – 103 Denver Nuggets
2023-02-27 Denver Nuggets 134 – 124 Los Angeles Clippers
2023-01-14 Los Angeles Clippers 103 – 115 Denver Nuggets

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Denver Nuggets og Los Angeles Clippers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Denver Nuggets vs Los Angeles Clippers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Denver Nuggets og Los Angeles Clippers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Denver Nuggets vs Los Angeles Clippers Spilltips

Vårt tips for kampen Denver Nuggets vs Los Angeles Clippers, som spilles i NBA den 2023-11-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Denver Nuggets vs Los Angeles Clippers Spilltips

Vårt tips for kampen Denver Nuggets vs Los Angeles Clippers, som spilles i NBA den 2023-11-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Denver Nuggets vs Los Angeles Clippers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Denver Nuggets og Los Angeles Clippers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Denver Nuggets vs Los Angeles Clippers?

Publisert i NBA Merket med: ,