Denver Nuggets vs Golden State Warriors

Denver Nuggets vs Golden State WarriorsDenver NuggetsGolden State Warriors

🏀 2023-11-09 – NBA

 

Denver Nuggets vs Golden State Warriors kampsniktitt

Kampen mellom Denver Nuggets og Golden State Warriors som spilles i NBA starter kl. 04:00 GMT den 2023-11-09. Hjemmelaget kommer med 7 seire i de siste 8 spilte kampene, mens Golden State Warriors har en vinnerprosent på 0.75 fra de siste 8 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Denver Nuggets med 2 seire hjemme, mens Golden State Warriors har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Denver Nuggets en gjennomsnittlig poengforskjell på 10.9 poeng, mens Golden State Warriors har en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.7 poeng:

  • Denver Nuggets: 117 gjennomsnittspoeng for, 106.1 gjennomsnittspoeng imot
  • Golden State Warriors: 116.1 gjennomsnittspoeng for, 110.4 gjennomsnittspoeng imot

Denver Nuggets vs Golden State Warriors H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Denver Nuggets og Golden State Warriors:

Dato Resultat
2023-04-03 Denver Nuggets 112 – 110 Golden State Warriors
2023-02-03 Denver Nuggets 134 – 117 Golden State Warriors
2022-10-22 Golden State Warriors 123 – 128 Denver Nuggets
2022-10-15 Golden State Warriors 112 – 119 Denver Nuggets

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Denver Nuggets og Golden State Warriors, med gjeldende lagform og plasseringer.

Denver Nuggets vs Golden State Warriors Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Denver Nuggets og Golden State Warriors, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Denver Nuggets vs Golden State Warriors Spilltips

Vårt tips for kampen Denver Nuggets vs Golden State Warriors, som spilles i NBA den 2023-11-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Denver Nuggets vs Golden State Warriors Spilltips

Vårt tips for kampen Denver Nuggets vs Golden State Warriors, som spilles i NBA den 2023-11-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Denver Nuggets vs Golden State Warriors?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Denver Nuggets og Golden State Warriors, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Denver Nuggets vs Golden State Warriors?

Publisert i NBA Merket med: ,