Denver Nuggets vs Cleveland Cavaliers

Denver Nuggets vs Cleveland CavaliersDenver NuggetsCleveland Cavaliers

🏀 2023-01-07 – NBA

 

Denver Nuggets vs Cleveland Cavaliers kampsniktitt

Kampen mellom Denver Nuggets og Cleveland Cavaliers som spilles i NBA starter kl. 03:00 GMT den 2023-01-07. Hjemmelaget kommer med 24 seire i de siste 37 spilte kampene, mens Cleveland Cavaliers har en vinnerprosent på 0.641 fra de siste 39 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Denver Nuggets med 0 seire hjemme, mens Cleveland Cavaliers har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Denver Nuggets en gjennomsnittlig poengforskjell på 1.9 poeng, mens Cleveland Cavaliers har en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.2 poeng:

  • Denver Nuggets: 116.4 gjennomsnittspoeng for, 114.5 gjennomsnittspoeng imot
  • Cleveland Cavaliers: 111.6 gjennomsnittspoeng for, 106.4 gjennomsnittspoeng imot

Denver Nuggets vs Cleveland Cavaliers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Denver Nuggets og Cleveland Cavaliers:

Dato Resultat
2022-07-10 Cleveland Cavaliers 76 – 84 Denver Nuggets
2022-03-19 Cleveland Cavaliers 119 – 116 Denver Nuggets
2021-10-26 Denver Nuggets 87 – 99 Cleveland Cavaliers
2021-02-20 Cleveland Cavaliers 103 – 120 Denver Nuggets

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Denver Nuggets og Cleveland Cavaliers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Denver Nuggets vs Cleveland Cavaliers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Denver Nuggets og Cleveland Cavaliers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Denver Nuggets vs Cleveland Cavaliers Spilltips

Vårt tips for kampen Denver Nuggets vs Cleveland Cavaliers, som spilles i NBA den 2023-01-07, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Denver Nuggets vs Cleveland Cavaliers Spilltips

Vårt tips for kampen Denver Nuggets vs Cleveland Cavaliers, som spilles i NBA den 2023-01-07, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Denver Nuggets vs Cleveland Cavaliers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Denver Nuggets og Cleveland Cavaliers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Denver Nuggets vs Cleveland Cavaliers?

Publisert i NBA Merket med: ,