Degerfors vs Mjällby

Degerfors vs MjällbyDegerforsMjällby

⚽ 2023-11-12 – Allsvenskan

 

Degerfors vs Mjällby kampsniktitt

Kampen mellom Degerfors og Mjällby spilles 2023-11-12. Denne Allsvenskan-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Solberg har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Mjällby har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Degerfors og Mjällby, har Degerfors 0 seire hjemme mens Mjällby har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Degerfors: n/a
  • for Mjällby: n/a

Degerfors vs Mjällby H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Degerfors og Mjällby:

Dato Resultat
2023-04-16 Mjällby 2 – 0 Degerfors
2022-09-10 Degerfors 0 – 0 Mjällby
2022-07-23 Mjällby 2 – 1 Degerfors
2021-08-28 Degerfors 0 – 2 Mjällby

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Degerfors – Mjällby.

Degerfors vs Mjällby Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Degerfors vs Mjällby Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Degerfors - Mjällby den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Degerfors vs Mjällby Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Degerfors - Mjällby den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Degerfors vs Mjällby?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Degerfors og Mjällby, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Degerfors vs Mjällby?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,