Degerfors vs Hammarby

Degerfors vs HammarbyDegerforsHammarby

⚽ 2023-05-25 – Allsvenskan

 

Degerfors vs Hammarby kampsniktitt

Kampen mellom Degerfors og Hammarby spilles 2023-05-25. Denne Allsvenskan-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Solberg har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Hammarby har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Degerfors og Hammarby, har Degerfors 0 seire hjemme mens Hammarby har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Degerfors: n/a
  • for Hammarby: n/a

Degerfors vs Hammarby H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Degerfors og Hammarby:

Dato Resultat
2023-04-02 Hammarby 3 – 1 Degerfors
2022-08-22 Hammarby 5 – 1 Degerfors
2022-04-21 Degerfors 0 – 1 Hammarby
2021-11-21 Degerfors 1 – 4 Hammarby

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Degerfors – Hammarby.

Degerfors vs Hammarby Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Degerfors vs Hammarby Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Degerfors - Hammarby den 2023-05-25 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Degerfors vs Hammarby Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Degerfors - Hammarby den 2023-05-25 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Degerfors vs Hammarby?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Degerfors og Hammarby, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Degerfors vs Hammarby?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,