Degerfors vs Elfsborg

Degerfors vs ElfsborgDegerforsElfsborg

⚽ 2023-04-22 – Allsvenskan

 

Degerfors vs Elfsborg kampsniktitt

Kampen mellom Degerfors og Elfsborg spilles 2023-04-22. Denne Allsvenskan-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Solberg har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Elfsborg har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Degerfors og Elfsborg, har Degerfors 0 seire hjemme mens Elfsborg har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Degerfors: n/a
  • for Elfsborg: n/a

Degerfors vs Elfsborg H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Degerfors og Elfsborg:

Dato Resultat
2022-10-14 Elfsborg 1 – 1 Degerfors
2022-05-01 Degerfors 0 – 6 Elfsborg
2022-03-06 Elfsborg 5 – 1 Degerfors
2021-10-28 Degerfors 1 – 2 Elfsborg

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Degerfors – Elfsborg.

Degerfors vs Elfsborg Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Degerfors vs Elfsborg Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Degerfors - Elfsborg den 2023-04-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Degerfors vs Elfsborg Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Degerfors - Elfsborg den 2023-04-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Degerfors vs Elfsborg?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Degerfors og Elfsborg, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Degerfors vs Elfsborg?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,