Darmstadt vs Werder Bremen

Darmstadt vs Werder BremenDarmstadtWerder Bremen

⚽ 2023-10-01 – Bundesliga

 

Darmstadt vs Werder Bremen kampsniktitt

Kampen mellom Darmstadt og Werder Bremen spilles 2023-10-01. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Lieberknecht har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Werder Bremen har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Darmstadt og Werder Bremen, har Darmstadt 1 seire hjemme mens Werder Bremen har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Darmstadt: n/a
  • for Werder Bremen: n/a

Darmstadt vs Werder Bremen H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Darmstadt og Werder Bremen:

Dato Resultat
2022-03-19 Werder Bremen 1 – 0 Darmstadt
2021-10-17 Darmstadt 3 – 0 Werder Bremen
2017-03-04 Werder Bremen 2 – 0 Darmstadt
2016-10-01 Darmstadt 2 – 2 Werder Bremen

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Darmstadt – Werder Bremen.

Darmstadt vs Werder Bremen Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Darmstadt vs Werder Bremen Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Darmstadt - Werder Bremen den 2023-10-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Darmstadt vs Werder Bremen Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Darmstadt - Werder Bremen den 2023-10-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Darmstadt vs Werder Bremen?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Darmstadt og Werder Bremen, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Darmstadt vs Werder Bremen?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,