Darmstadt vs RB Leipzig

Darmstadt vs RB LeipzigDarmstadtRB Leipzig

⚽ 2023-10-21 – Bundesliga

 

Darmstadt vs RB Leipzig kampsniktitt

Kampen mellom Darmstadt og RB Leipzig spilles 2023-10-21. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Lieberknecht har 2 seire på de siste 5 kamper, mens RB Leipzig har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Darmstadt og RB Leipzig, har Darmstadt 1 seire hjemme mens RB Leipzig har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Darmstadt: n/a
  • for RB Leipzig: n/a

Darmstadt vs RB Leipzig H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Darmstadt og RB Leipzig:

Dato Resultat
2017-04-01 RB Leipzig 4 – 0 Darmstadt
2016-10-29 Darmstadt 0 – 2 RB Leipzig
2015-04-24 RB Leipzig 2 – 1 Darmstadt
2014-11-08 Darmstadt 1 – 0 RB Leipzig

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Darmstadt – RB Leipzig.

Darmstadt vs RB Leipzig Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Darmstadt vs RB Leipzig Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Darmstadt - RB Leipzig den 2023-10-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Darmstadt vs RB Leipzig Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Darmstadt - RB Leipzig den 2023-10-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Darmstadt vs RB Leipzig?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Darmstadt og RB Leipzig, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Darmstadt vs RB Leipzig?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,