Dallas Mavericks vs Toronto Raptors

Dallas Mavericks vs Toronto RaptorsDallas MavericksToronto Raptors

🏀 2023-11-09 – NBA

 

Dallas Mavericks vs Toronto Raptors kampsniktitt

Kampen mellom Dallas Mavericks og Toronto Raptors som spilles i NBA starter kl. 02:30 GMT den 2023-11-09. Hjemmelaget kommer med 6 seire i de siste 7 spilte kampene, mens Toronto Raptors har en vinnerprosent på 0.429 fra de siste 7 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Dallas Mavericks med 2 seire hjemme, mens Toronto Raptors har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Dallas Mavericks en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.6 poeng, mens Toronto Raptors har en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.3 poeng:

  • Dallas Mavericks: 120.7 gjennomsnittspoeng for, 114.1 gjennomsnittspoeng imot
  • Toronto Raptors: 107.1 gjennomsnittspoeng for, 107.4 gjennomsnittspoeng imot

Dallas Mavericks vs Toronto Raptors H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Dallas Mavericks og Toronto Raptors:

Dato Resultat
2022-11-26 Toronto Raptors 105 – 100 Dallas Mavericks
2022-11-05 Dallas Mavericks 111 – 110 Toronto Raptors
2022-01-20 Dallas Mavericks 102 – 98 Toronto Raptors
2021-10-24 Toronto Raptors 95 – 103 Dallas Mavericks

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Dallas Mavericks og Toronto Raptors, med gjeldende lagform og plasseringer.

Dallas Mavericks vs Toronto Raptors Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Dallas Mavericks og Toronto Raptors, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Dallas Mavericks vs Toronto Raptors Spilltips

Vårt tips for kampen Dallas Mavericks vs Toronto Raptors, som spilles i NBA den 2023-11-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Dallas Mavericks vs Toronto Raptors Spilltips

Vårt tips for kampen Dallas Mavericks vs Toronto Raptors, som spilles i NBA den 2023-11-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Dallas Mavericks vs Toronto Raptors?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Dallas Mavericks og Toronto Raptors, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Dallas Mavericks vs Toronto Raptors?

Publisert i NBA Merket med: ,