Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans

Dallas Mavericks vs New Orleans PelicansDallas MavericksNew Orleans Pelicans

🏀 2023-02-03 – NBA

 

Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans kampsniktitt

Kampen mellom Dallas Mavericks og New Orleans Pelicans som spilles i NBA starter kl. 02:30 GMT den 2023-02-03. Hjemmelaget kommer med 27 seire i de siste 52 spilte kampene, mens New Orleans Pelicans har en vinnerprosent på 0.5 fra de siste 52 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Dallas Mavericks med 1 seire hjemme, mens New Orleans Pelicans har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Dallas Mavericks en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.3 poeng, mens New Orleans Pelicans har en gjennomsnittlig poengforskjell på 1.3 poeng:

  • Dallas Mavericks: 112.3 gjennomsnittspoeng for, 112 gjennomsnittspoeng imot
  • New Orleans Pelicans: 115 gjennomsnittspoeng for, 113.7 gjennomsnittspoeng imot

Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Dallas Mavericks og New Orleans Pelicans:

Dato Resultat
2023-01-08 Dallas Mavericks 127 – 117 New Orleans Pelicans
2022-10-26 New Orleans Pelicans 113 – 111 Dallas Mavericks
2022-02-18 New Orleans Pelicans 118 – 125 Dallas Mavericks
2021-12-04 Dallas Mavericks 91 – 107 New Orleans Pelicans

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Dallas Mavericks og New Orleans Pelicans, med gjeldende lagform og plasseringer.

Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Dallas Mavericks og New Orleans Pelicans, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans Spilltips

Vårt tips for kampen Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans, som spilles i NBA den 2023-02-03, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans Spilltips

Vårt tips for kampen Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans, som spilles i NBA den 2023-02-03, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Dallas Mavericks og New Orleans Pelicans, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans?

Publisert i NBA Merket med: ,