Dallas Mavericks vs Minnesota Timberwolves

Dallas Mavericks vs Minnesota TimberwolvesDallas MavericksMinnesota Timberwolves

🏀 2023-02-14 – NBA

 

Dallas Mavericks vs Minnesota Timberwolves kampsniktitt

Kampen mellom Dallas Mavericks og Minnesota Timberwolves som spilles i NBA starter kl. 02:30 GMT den 2023-02-14. Hjemmelaget kommer med 31 seire i de siste 58 spilte kampene, mens Minnesota Timberwolves har en vinnerprosent på 0.508 fra de siste 59 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Dallas Mavericks med 1 seire hjemme, mens Minnesota Timberwolves har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Dallas Mavericks en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.7 poeng, mens Minnesota Timberwolves har en gjennomsnittlig poengforskjell på 0 poeng:

  • Dallas Mavericks: 112.9 gjennomsnittspoeng for, 112.2 gjennomsnittspoeng imot
  • Minnesota Timberwolves: 115.7 gjennomsnittspoeng for, 115.7 gjennomsnittspoeng imot

Dallas Mavericks vs Minnesota Timberwolves H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Dallas Mavericks og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultat
2022-12-22 Minnesota Timberwolves 99 – 104 Dallas Mavericks
2022-12-20 Minnesota Timberwolves 116 – 106 Dallas Mavericks
2022-03-26 Minnesota Timberwolves 116 – 95 Dallas Mavericks
2022-03-22 Dallas Mavericks 110 – 108 Minnesota Timberwolves

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Dallas Mavericks og Minnesota Timberwolves, med gjeldende lagform og plasseringer.

Dallas Mavericks vs Minnesota Timberwolves Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Dallas Mavericks og Minnesota Timberwolves, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Dallas Mavericks vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen Dallas Mavericks vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2023-02-14, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Dallas Mavericks vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen Dallas Mavericks vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2023-02-14, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Dallas Mavericks vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Dallas Mavericks og Minnesota Timberwolves, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Dallas Mavericks vs Minnesota Timberwolves?

Publisert i NBA Merket med: ,