Dagens Hundrings – 100kr i bonus hver dag!

Her finner du alt du trenger å vite om Twitter-konkurransen #dagenshundrings fra  @UnibetNorge. For å delta i #dagenshundrings, må du være aktiv på Twitter og du må følge @UnibetNorge. For at du enkelt skal få premien din må du registrere din Unibet-konto på denne registreringssiden. Alle innleverte tips går gjennom et system. De som f.eks. har tweetet «@UnibetNorge 2-1 til Rosenborg #dagenshundrings» blir ikke registrert i systemet. Husk derfor å avgi tipset slik som beskrevet ovenfor. Kamper der ingen har tippet rett vil 100,- kr gå til jackpotten. Disse kampene er markert med én stjerne (*). I kamper der kun én har tippet rett, utløses jackpotten og kampen markeres med to stjerner (**).

Hvordan fungerer #dagenshundrings?

  • dagens-hundrings1. Du må følge @UnibetNorge på Twitter.
  • 2. For å delta må du tweete til @UnibetNorge med resultatet du har troen på i dagens utvalgte kamp. Pass på at du merker tweeten med emneknaggen #dagenshundrings.
  • 3. Alle som tipper rett mottar 100kr i bonus innen 3 virkedager*.
    (*) Vi utbetaler premier fra mandag til fredag. Helgens vinnertips vil utbetales påfølgende mandag.

Ikke glem å levere inn ditt tips i dag! Det er helt gratis å delta, og plutselig – med litt teft og en liten porsjon flaks – har du hundre kroner ekstra bonus på din konto. Husk: Flaks er ingen tilfeldighet!

Besøk Unibet Nå

Man må følge @UnibetNorge på Twitter for å kunne delta i denne kampanjen. Man må markere tipset med @UnibetNorge og #dagenshundrings for å få sitt bidrag registrert til konkurransene. Man må ha en åpen Twitterprofil, slik at meldingene kan kontrolleres før premier utbetales. Man må også være en aktiv twitter-bruker, og ha minst 10 følgere som er personer for å få utbetalt premie. Deltakere med under 10 følgere har ikke krav på premie i #dagenshundrings. Så snart man har mer enn 10 følgere, og oppfyller de andre kravene vil man motta premie som normalt. Deltakere med profiler der mer enn 75% av tweetene er knyttet til #dagenshundrings, vil ikke ha krav på premie eller poeng knyttet til #dagenshundrings. Twitter-kontoer som sletter gamle #dagenshundrings tweets blir automatisk blokkert.

Publisert i Kampanjer