Crystal Palace vs Tottenham Hotspur

Crystal Palace vs Tottenham HotspurCrystal PalaceTottenham Hotspur

⚽ 2023-10-27 – Premier League

 

Crystal Palace vs Tottenham Hotspur kampsniktitt

Kampen mellom Crystal Palace og Tottenham Hotspur spilles 2023-10-27. Denne Premier League-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager R. Hodgson har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Tottenham Hotspur har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Crystal Palace og Tottenham Hotspur, har Crystal Palace 1 seire hjemme mens Tottenham Hotspur har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Crystal Palace: n/a
  • for Tottenham Hotspur: n/a

Crystal Palace vs Tottenham Hotspur H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Crystal Palace og Tottenham Hotspur:

Dato Resultat
2023-05-06 Tottenham Hotspur 1 – 0 Crystal Palace
2023-01-04 Crystal Palace 0 – 4 Tottenham Hotspur
2021-12-26 Tottenham Hotspur 3 – 0 Crystal Palace
2021-09-11 Crystal Palace 3 – 0 Tottenham Hotspur

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Crystal Palace – Tottenham Hotspur.

Crystal Palace vs Tottenham Hotspur Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Crystal Palace vs Tottenham Hotspur Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Crystal Palace - Tottenham Hotspur den 2023-10-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Crystal Palace vs Tottenham Hotspur Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Crystal Palace - Tottenham Hotspur den 2023-10-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Crystal Palace vs Tottenham Hotspur?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Crystal Palace og Tottenham Hotspur, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Crystal Palace vs Tottenham Hotspur?

Publisert i Premier League Merket med: ,