Crystal Palace vs Nottingham Forest

Crystal Palace vs Nottingham ForestCrystal PalaceNottingham Forest

⚽ 2023-05-28 – Premier League

 

Crystal Palace vs Nottingham Forest kampsniktitt

Kampen mellom Crystal Palace og Nottingham Forest spilles 2023-05-28. Denne Premier League-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager R. Hodgson har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Nottingham Forest har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Crystal Palace og Nottingham Forest, har Crystal Palace 0 seire hjemme mens Nottingham Forest har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Crystal Palace: n/a
  • for Nottingham Forest: n/a

Crystal Palace vs Nottingham Forest H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Crystal Palace og Nottingham Forest:

Dato Resultat
2022-11-12 Nottingham Forest 1 – 0 Crystal Palace
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Crystal Palace – Nottingham Forest.

Crystal Palace vs Nottingham Forest Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Crystal Palace vs Nottingham Forest Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Crystal Palace - Nottingham Forest den 2023-05-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Crystal Palace vs Nottingham Forest Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Crystal Palace - Nottingham Forest den 2023-05-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Crystal Palace vs Nottingham Forest?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Crystal Palace og Nottingham Forest, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Crystal Palace vs Nottingham Forest?

Publisert i Premier League Merket med: ,