Crystal Palace vs Everton

Crystal Palace vs EvertonCrystal PalaceEverton

⚽ 2023-11-11 – Premier League

 

Crystal Palace vs Everton kampsniktitt

Kampen mellom Crystal Palace og Everton spilles 2023-11-11. Denne Premier League-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager R. Hodgson har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Everton har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Crystal Palace og Everton, har Crystal Palace 1 seire hjemme mens Everton har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Crystal Palace: n/a
  • for Everton: n/a

Crystal Palace vs Everton H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Crystal Palace og Everton:

Dato Resultat
2023-04-22 Crystal Palace 0 – 0 Everton
2022-10-22 Everton 3 – 0 Crystal Palace
2022-05-19 Everton 3 – 2 Crystal Palace
2022-03-20 Crystal Palace 4 – 0 Everton

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Crystal Palace – Everton.

Crystal Palace vs Everton Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Crystal Palace vs Everton Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Crystal Palace - Everton den 2023-11-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Crystal Palace vs Everton Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Crystal Palace - Everton den 2023-11-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Crystal Palace vs Everton?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Crystal Palace og Everton, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Crystal Palace vs Everton?

Publisert i Premier League Merket med: ,