Crystal Palace vs Arsenal

Crystal Palace vs ArsenalCrystal PalaceArsenal

⚽ 2023-08-21 – Premier League

 

Crystal Palace vs Arsenal kampsniktitt

Kampen mellom Crystal Palace og Arsenal spilles 2023-08-21. Denne Premier League-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager R. Hodgson har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Arsenal har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Crystal Palace og Arsenal, har Crystal Palace 1 seire hjemme mens Arsenal har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Crystal Palace: O. Édouard(1 goals/match);
  • for Arsenal: B. Saka(1 goals/match);

Crystal Palace vs Arsenal H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Crystal Palace og Arsenal:

Dato Resultat
2023-03-19 Arsenal 4 – 1 Crystal Palace
2022-08-05 Crystal Palace 0 – 2 Arsenal
2022-04-04 Crystal Palace 3 – 0 Arsenal
2021-10-18 Arsenal 2 – 2 Crystal Palace

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Crystal Palace – Arsenal.

Crystal Palace vs Arsenal Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Crystal Palace vs Arsenal Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Crystal Palace - Arsenal den 2023-08-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Crystal Palace vs Arsenal Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Crystal Palace - Arsenal den 2023-08-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Crystal Palace vs Arsenal?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Crystal Palace og Arsenal, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Crystal Palace vs Arsenal?

Publisert i Premier League Merket med: ,