Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna

Crvena zvezda mts vs Virtus BolognaCrvena zvezda mtsVirtus Bologna

🏀 2022-12-02 – Euroleague

 

Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna kampsniktitt

Kampen mellom Crvena zvezda mts og Virtus Bologna som spilles i Euroleague starter kl. 17:00 GMT den 2022-12-02. Hjemmelaget kommer med seire i de siste spilte kampene, mens Virtus Bologna har en vinnerprosent på 0.867 fra de siste 30 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Crvena zvezda mts med 0 seire hjemme, mens Virtus Bologna har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Crvena zvezda mts en gjennomsnittlig poengforskjell på poeng, mens Virtus Bologna har en gjennomsnittlig poengforskjell på 10.1 poeng:

  • Crvena zvezda mts: gjennomsnittspoeng for, gjennomsnittspoeng imot
  • Virtus Bologna: 88.9 gjennomsnittspoeng for, 78.8 gjennomsnittspoeng imot

Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Crvena zvezda mts og Virtus Bologna:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Crvena zvezda mts og Virtus Bologna, med gjeldende lagform og plasseringer.

Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Crvena zvezda mts og Virtus Bologna, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna Spilltips

Vårt tips for kampen Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna, som spilles i Euroleague den 2022-12-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna Spilltips

Vårt tips for kampen Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna, som spilles i Euroleague den 2022-12-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Crvena zvezda mts og Virtus Bologna, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna?

Publisert i Euroleague Merket med: ,