Club Brugge vs Benfica

Club Brugge vs BenficaClub BruggeBenfica

⚽ 2023-02-15 – Meisterligaen

 

Club Brugge vs Benfica kampsniktitt

Kampen mellom Club Brugge og Benfica spilles 2023-02-15. Denne Meisterligaen-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Parker har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Benfica har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Club Brugge og Benfica, har Club Brugge 0 seire hjemme mens Benfica har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Club Brugge: n/a
  • for Benfica: n/a

Club Brugge vs Benfica H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Club Brugge og Benfica:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Club Brugge – Benfica.

Club Brugge vs Benfica Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Club Brugge vs Benfica Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Club Brugge - Benfica den 2023-02-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Club Brugge vs Benfica Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Club Brugge - Benfica den 2023-02-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Club Brugge vs Benfica?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Club Brugge og Benfica, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Club Brugge vs Benfica?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,