Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards

Cleveland Cavaliers vs Washington WizardsCleveland CavaliersWashington Wizards

🏀 2023-03-18 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards kampsniktitt

Kampen mellom Cleveland Cavaliers og Washington Wizards som spilles i NBA starter kl. 00:30 GMT den 2023-03-18. Hjemmelaget kommer med 44 seire i de siste 72 spilte kampene, mens Washington Wizards har en vinnerprosent på 0.464 fra de siste 69 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Cleveland Cavaliers med 1 seire hjemme, mens Washington Wizards har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Cleveland Cavaliers en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.3 poeng, mens Washington Wizards har en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.2 poeng:

  • Cleveland Cavaliers: 112.1 gjennomsnittspoeng for, 106.8 gjennomsnittspoeng imot
  • Washington Wizards: 113 gjennomsnittspoeng for, 113.2 gjennomsnittspoeng imot

Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Cleveland Cavaliers og Washington Wizards:

Dato Resultat
2023-02-07 Washington Wizards 91 – 114 Cleveland Cavaliers
2022-10-24 Cleveland Cavaliers – Washington Wizards
2022-02-27 Cleveland Cavaliers 92 – 86 Washington Wizards
2021-12-31 Washington Wizards 110 – 93 Cleveland Cavaliers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Cleveland Cavaliers og Washington Wizards, med gjeldende lagform og plasseringer.

Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Cleveland Cavaliers og Washington Wizards, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards Spilltips

Vårt tips for kampen Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards, som spilles i NBA den 2023-03-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards Spilltips

Vårt tips for kampen Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards, som spilles i NBA den 2023-03-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Cleveland Cavaliers og Washington Wizards, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards?

Publisert i NBA Merket med: ,