Cleveland Cavaliers vs San Antonio Spurs

Cleveland Cavaliers vs San Antonio SpursCleveland CavaliersSan Antonio Spurs

🏀 2023-02-14 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs San Antonio Spurs kampsniktitt

Kampen mellom Cleveland Cavaliers og San Antonio Spurs som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2023-02-14. Hjemmelaget kommer med 37 seire i de siste 59 spilte kampene, mens San Antonio Spurs har en vinnerprosent på 0.246 fra de siste 57 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Cleveland Cavaliers med 2 seire hjemme, mens San Antonio Spurs har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Cleveland Cavaliers en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.8 poeng, mens San Antonio Spurs har en gjennomsnittlig poengforskjell på -10.3 poeng:

  • Cleveland Cavaliers: 111.7 gjennomsnittspoeng for, 105.9 gjennomsnittspoeng imot
  • San Antonio Spurs: 112.5 gjennomsnittspoeng for, 122.8 gjennomsnittspoeng imot

Cleveland Cavaliers vs San Antonio Spurs H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Cleveland Cavaliers og San Antonio Spurs:

Dato Resultat
2022-12-13 San Antonio Spurs 112 – 111 Cleveland Cavaliers
2022-07-08 Cleveland Cavaliers 99 – 90 San Antonio Spurs
2022-02-10 Cleveland Cavaliers 105 – 92 San Antonio Spurs
2022-01-15 San Antonio Spurs 109 – 114 Cleveland Cavaliers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Cleveland Cavaliers og San Antonio Spurs, med gjeldende lagform og plasseringer.

Cleveland Cavaliers vs San Antonio Spurs Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Cleveland Cavaliers og San Antonio Spurs, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Cleveland Cavaliers vs San Antonio Spurs Spilltips

Vårt tips for kampen Cleveland Cavaliers vs San Antonio Spurs, som spilles i NBA den 2023-02-14, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Cleveland Cavaliers vs San Antonio Spurs Spilltips

Vårt tips for kampen Cleveland Cavaliers vs San Antonio Spurs, som spilles i NBA den 2023-02-14, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Cleveland Cavaliers vs San Antonio Spurs?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Cleveland Cavaliers og San Antonio Spurs, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Cleveland Cavaliers vs San Antonio Spurs?

Publisert i NBA Merket med: ,