Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings

Cleveland Cavaliers vs Sacramento KingsCleveland CavaliersSacramento Kings

🏀 2022-12-10 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings kampsniktitt

Kampen mellom Cleveland Cavaliers og Sacramento Kings som spilles i NBA starter kl. 01:30 GMT den 2022-12-10. Hjemmelaget kommer med 16 seire i de siste 25 spilte kampene, mens Sacramento Kings har en vinnerprosent på 0.565 fra de siste 23 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Cleveland Cavaliers med 1 seire hjemme, mens Sacramento Kings har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Cleveland Cavaliers en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.6 poeng, mens Sacramento Kings har en gjennomsnittlig poengforskjell på 3.3 poeng:

  • Cleveland Cavaliers: 111.5 gjennomsnittspoeng for, 104.9 gjennomsnittspoeng imot
  • Sacramento Kings: 119.3 gjennomsnittspoeng for, 116 gjennomsnittspoeng imot

Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Cleveland Cavaliers og Sacramento Kings:

Dato Resultat
2022-11-10 Sacramento Kings 127 – 120 Cleveland Cavaliers
2022-01-11 Sacramento Kings 108 – 109 Cleveland Cavaliers
2021-12-12 Cleveland Cavaliers 117 – 103 Sacramento Kings
2021-03-28 Sacramento Kings 100 – 98 Cleveland Cavaliers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Cleveland Cavaliers og Sacramento Kings, med gjeldende lagform og plasseringer.

Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Cleveland Cavaliers og Sacramento Kings, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings Spilltips

Vårt tips for kampen Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings, som spilles i NBA den 2022-12-10, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings Spilltips

Vårt tips for kampen Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings, som spilles i NBA den 2022-12-10, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Cleveland Cavaliers og Sacramento Kings, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings?

Publisert i NBA Merket med: ,