Cleveland Cavaliers vs Oklahoma City Thunder

Cleveland Cavaliers vs Oklahoma City ThunderCleveland CavaliersOklahoma City Thunder

🏀 2023-10-28 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Oklahoma City Thunder kampsniktitt

Kampen mellom Cleveland Cavaliers og Oklahoma City Thunder som spilles i NBA starter kl. 00:30 GMT den 2023-10-28. Hjemmelaget kommer med 1 seire i de siste 1 spilte kampene, mens Oklahoma City Thunder har en vinnerprosent på 1 fra de siste 1 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Cleveland Cavaliers med 2 seire hjemme, mens Oklahoma City Thunder har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Cleveland Cavaliers en gjennomsnittlig poengforskjell på 1 poeng, mens Oklahoma City Thunder har en gjennomsnittlig poengforskjell på 20 poeng:

  • Cleveland Cavaliers: 114 gjennomsnittspoeng for, 113 gjennomsnittspoeng imot
  • Oklahoma City Thunder: 124 gjennomsnittspoeng for, 104 gjennomsnittspoeng imot

Cleveland Cavaliers vs Oklahoma City Thunder H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Cleveland Cavaliers og Oklahoma City Thunder:

Dato Resultat
2023-01-28 Oklahoma City Thunder 112 – 100 Cleveland Cavaliers
2022-12-11 Cleveland Cavaliers 110 – 102 Oklahoma City Thunder
2022-01-23 Cleveland Cavaliers 94 – 87 Oklahoma City Thunder
2022-01-16 Oklahoma City Thunder 102 – 107 Cleveland Cavaliers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Cleveland Cavaliers og Oklahoma City Thunder, med gjeldende lagform og plasseringer.

Cleveland Cavaliers vs Oklahoma City Thunder Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Cleveland Cavaliers og Oklahoma City Thunder, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Cleveland Cavaliers vs Oklahoma City Thunder Spilltips

Vårt tips for kampen Cleveland Cavaliers vs Oklahoma City Thunder, som spilles i NBA den 2023-10-28, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Cleveland Cavaliers vs Oklahoma City Thunder Spilltips

Vårt tips for kampen Cleveland Cavaliers vs Oklahoma City Thunder, som spilles i NBA den 2023-10-28, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Cleveland Cavaliers vs Oklahoma City Thunder?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Cleveland Cavaliers og Oklahoma City Thunder, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Cleveland Cavaliers vs Oklahoma City Thunder?

Publisert i NBA Merket med: ,