Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets

Cleveland Cavaliers vs Denver NuggetsCleveland CavaliersDenver Nuggets

🏀 2023-11-20 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets kampsniktitt

Kampen mellom Cleveland Cavaliers og Denver Nuggets som spilles i NBA starter kl. 00:00 GMT den 2023-11-20. Hjemmelaget kommer med 6 seire i de siste 12 spilte kampene, mens Denver Nuggets har en vinnerprosent på 0.75 fra de siste 12 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Cleveland Cavaliers med 1 seire hjemme, mens Denver Nuggets har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Cleveland Cavaliers en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.9 poeng, mens Denver Nuggets har en gjennomsnittlig poengforskjell på 7.1 poeng:

  • Cleveland Cavaliers: 110.3 gjennomsnittspoeng for, 111.2 gjennomsnittspoeng imot
  • Denver Nuggets: 114.1 gjennomsnittspoeng for, 107 gjennomsnittspoeng imot

Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Cleveland Cavaliers og Denver Nuggets:

Dato Resultat
2023-02-24 Cleveland Cavaliers 109 – 115 Denver Nuggets
2023-01-07 Denver Nuggets 121 – 108 Cleveland Cavaliers
2022-07-10 Cleveland Cavaliers 76 – 84 Denver Nuggets
2022-03-19 Cleveland Cavaliers 119 – 116 Denver Nuggets

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Cleveland Cavaliers og Denver Nuggets, med gjeldende lagform og plasseringer.

Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Cleveland Cavaliers og Denver Nuggets, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets Spilltips

Vårt tips for kampen Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets, som spilles i NBA den 2023-11-20, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets Spilltips

Vårt tips for kampen Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets, som spilles i NBA den 2023-11-20, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Cleveland Cavaliers og Denver Nuggets, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets?

Publisert i NBA Merket med: ,