Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics

Cleveland Cavaliers vs Boston CelticsCleveland CavaliersBoston Celtics

🏀 2023-03-07 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics kampsniktitt

Kampen mellom Cleveland Cavaliers og Boston Celtics som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2023-03-07. Hjemmelaget kommer med 40 seire i de siste 66 spilte kampene, mens Boston Celtics har en vinnerprosent på 0.703 fra de siste 64 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Cleveland Cavaliers med 0 seire hjemme, mens Boston Celtics har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Cleveland Cavaliers en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.6 poeng, mens Boston Celtics har en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.4 poeng:

  • Cleveland Cavaliers: 112 gjennomsnittspoeng for, 106.4 gjennomsnittspoeng imot
  • Boston Celtics: 117.5 gjennomsnittspoeng for, 112.1 gjennomsnittspoeng imot

Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Cleveland Cavaliers og Boston Celtics:

Dato Resultat
2023-03-02 Boston Celtics 117 – 113 Cleveland Cavaliers
2022-11-03 Cleveland Cavaliers – Boston Celtics
2022-10-29 Boston Celtics – Cleveland Cavaliers
2021-12-23 Boston Celtics 111 – 101 Cleveland Cavaliers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Cleveland Cavaliers og Boston Celtics, med gjeldende lagform og plasseringer.

Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Cleveland Cavaliers og Boston Celtics, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics Spilltips

Vårt tips for kampen Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics, som spilles i NBA den 2023-03-07, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics Spilltips

Vårt tips for kampen Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics, som spilles i NBA den 2023-03-07, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Cleveland Cavaliers og Boston Celtics, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics?

Publisert i NBA Merket med: ,