Clermont vs Olympique Marseille

Clermont vs Olympique MarseilleClermontOlympique Marseille

⚽ 2023-02-11 – Ligue 1

 

Clermont vs Olympique Marseille kampsniktitt

Kampen mellom Clermont og Olympique Marseille spilles 2023-02-11. Denne Ligue 1-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager P. Gastien har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Olympique Marseille har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Clermont og Olympique Marseille, har Clermont 0 seire hjemme mens Olympique Marseille har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Clermont: n/a
  • for Olympique Marseille: n/a

Clermont vs Olympique Marseille H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Clermont og Olympique Marseille:

Dato Resultat
2022-08-31 Olympique Marseille 1 – 0 Clermont
2022-02-20 Olympique Marseille 0 – 2 Clermont
2021-10-31 Clermont 0 – 1 Olympique Marseille
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Clermont – Olympique Marseille.

Clermont vs Olympique Marseille Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Clermont vs Olympique Marseille Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Clermont - Olympique Marseille den 2023-02-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Clermont vs Olympique Marseille Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Clermont - Olympique Marseille den 2023-02-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Clermont vs Olympique Marseille?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Clermont og Olympique Marseille, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Clermont vs Olympique Marseille?

Publisert i Ligue 1 Merket med: ,