Clermont vs Olympique Lyonnais

Clermont vs Olympique LyonnaisClermontOlympique Lyonnais

⚽ 2023-05-14 – Ligue 1

 

Clermont vs Olympique Lyonnais kampsniktitt

Kampen mellom Clermont og Olympique Lyonnais spilles 2023-05-14. Denne Ligue 1-kampen starter 11:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager P. Gastien har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Olympique Lyonnais har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Clermont og Olympique Lyonnais, har Clermont 0 seire hjemme mens Olympique Lyonnais har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Clermont: n/a
  • for Olympique Lyonnais: n/a

Clermont vs Olympique Lyonnais H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Clermont og Olympique Lyonnais:

Dato Resultat
2023-01-01 Olympique Lyonnais 0 – 1 Clermont
2022-05-21 Clermont 1 – 2 Olympique Lyonnais
2021-08-22 Olympique Lyonnais 3 – 3 Clermont
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Clermont – Olympique Lyonnais.

Clermont vs Olympique Lyonnais Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Clermont vs Olympique Lyonnais Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Clermont - Olympique Lyonnais den 2023-05-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Clermont vs Olympique Lyonnais Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Clermont - Olympique Lyonnais den 2023-05-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Clermont vs Olympique Lyonnais?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Clermont og Olympique Lyonnais, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Clermont vs Olympique Lyonnais?

Publisert i Ligue 1 Merket med: ,