Chicago Bulls vs Golden State Warriors

Chicago Bulls vs Golden State WarriorsChicago BullsGolden State Warriors

🏀 2023-01-15 – NBA

 

Chicago Bulls vs Golden State Warriors kampsniktitt

Kampen mellom Chicago Bulls og Golden State Warriors som spilles i NBA starter kl. 21:30 GMT den 2023-01-15. Hjemmelaget kommer med 19 seire i de siste 42 spilte kampene, mens Golden State Warriors har en vinnerprosent på 0.488 fra de siste 41 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Chicago Bulls med 0 seire hjemme, mens Golden State Warriors har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Chicago Bulls en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.7 poeng, mens Golden State Warriors har en gjennomsnittlig poengforskjell på -1 poeng:

  • Chicago Bulls: 114.2 gjennomsnittspoeng for, 114.9 gjennomsnittspoeng imot
  • Golden State Warriors: 116.7 gjennomsnittspoeng for, 117.7 gjennomsnittspoeng imot

Chicago Bulls vs Golden State Warriors H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Chicago Bulls og Golden State Warriors:

Dato Resultat
2022-12-03 Golden State Warriors 119 – 111 Chicago Bulls
2022-01-15 Chicago Bulls 96 – 138 Golden State Warriors
2021-11-13 Golden State Warriors 119 – 93 Chicago Bulls
2021-03-30 Golden State Warriors 116 – 102 Chicago Bulls

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Chicago Bulls og Golden State Warriors, med gjeldende lagform og plasseringer.

Chicago Bulls vs Golden State Warriors Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Chicago Bulls og Golden State Warriors, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Chicago Bulls vs Golden State Warriors Spilltips

Vårt tips for kampen Chicago Bulls vs Golden State Warriors, som spilles i NBA den 2023-01-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Chicago Bulls vs Golden State Warriors Spilltips

Vårt tips for kampen Chicago Bulls vs Golden State Warriors, som spilles i NBA den 2023-01-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Chicago Bulls vs Golden State Warriors?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Chicago Bulls og Golden State Warriors, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Chicago Bulls vs Golden State Warriors?

Publisert i NBA Merket med: ,