Chelsea vs Manchester City

Chelsea vs Manchester CityChelseaManchester City

⚽ 2023-11-12 – Premier League

 

Chelsea vs Manchester City kampsniktitt

Kampen mellom Chelsea og Manchester City spilles 2023-11-12. Denne Premier League-kampen starter 16:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Pochettino har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Manchester City har 5 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Chelsea og Manchester City, har Chelsea 0 seire hjemme mens Manchester City har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Chelsea: n/a
  • for Manchester City: E. Haaland(1 goals/match);

Chelsea vs Manchester City H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Chelsea og Manchester City:

Dato Resultat
2023-05-21 Manchester City 1 – 0 Chelsea
2023-01-08 Manchester City 4 – 0 Chelsea
2023-01-05 Chelsea 0 – 1 Manchester City
2022-11-09 Manchester City 2 – 0 Chelsea

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Chelsea – Manchester City.

Chelsea vs Manchester City Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Chelsea vs Manchester City Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Chelsea - Manchester City den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Chelsea vs Manchester City Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Chelsea - Manchester City den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Chelsea vs Manchester City?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Chelsea og Manchester City, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Chelsea vs Manchester City?

Publisert i Premier League Merket med: ,