Chelsea vs Borussia Dortmund

Chelsea vs Borussia DortmundChelseaBorussia Dortmund

⚽ 2023-03-07 – Meisterligaen

 

Chelsea vs Borussia Dortmund kampsniktitt

Kampen mellom Chelsea og Borussia Dortmund spilles 2023-03-07. Denne Meisterligaen-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager G. Potter har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Borussia Dortmund har 5 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Chelsea og Borussia Dortmund, har Chelsea 0 seire hjemme mens Borussia Dortmund har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Chelsea: D. Zakaria(1 goals/match);
  • for Borussia Dortmund: n/a

Chelsea vs Borussia Dortmund H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Chelsea og Borussia Dortmund:

Dato Resultat
2023-02-15 Borussia Dortmund 1 – 0 Chelsea
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Chelsea – Borussia Dortmund.

Chelsea vs Borussia Dortmund Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Chelsea vs Borussia Dortmund Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Chelsea - Borussia Dortmund den 2023-03-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Chelsea vs Borussia Dortmund Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Chelsea - Borussia Dortmund den 2023-03-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Chelsea vs Borussia Dortmund?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Chelsea og Borussia Dortmund, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Chelsea vs Borussia Dortmund?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,