Chelsea vs Aston Villa

Chelsea vs Aston VillaChelseaAston Villa

⚽ 2023-09-24 – Premier League

 

Chelsea vs Aston Villa kampsniktitt

Kampen mellom Chelsea og Aston Villa spilles 2023-09-24. Denne Premier League-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Pochettino har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Aston Villa har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Chelsea og Aston Villa, har Chelsea 0 seire hjemme mens Aston Villa har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Chelsea: n/a
  • for Aston Villa: n/a

Chelsea vs Aston Villa H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Chelsea og Aston Villa:

Dato Resultat
2023-04-01 Chelsea 0 – 2 Aston Villa
2022-10-16 Aston Villa 0 – 2 Chelsea
2021-12-26 Aston Villa 1 – 3 Chelsea
2021-09-22 Chelsea 1 – 1 Aston Villa

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Chelsea – Aston Villa.

Chelsea vs Aston Villa Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Chelsea vs Aston Villa Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Chelsea - Aston Villa den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Chelsea vs Aston Villa Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Chelsea - Aston Villa den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Chelsea vs Aston Villa?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Chelsea og Aston Villa, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Chelsea vs Aston Villa?

Publisert i Premier League Merket med: ,