Charlotte Hornets vs Oklahoma City Thunder

Charlotte Hornets vs Oklahoma City ThunderCharlotte HornetsOklahoma City Thunder

🏀 2023-10-15 – NBA

 

Charlotte Hornets vs Oklahoma City Thunder kampsniktitt

Kampen mellom Charlotte Hornets og Oklahoma City Thunder som spilles i NBA starter kl. 22:00 GMT den 2023-10-15. Hjemmelaget kommer med 0 seire i de siste 2 spilte kampene, mens Oklahoma City Thunder har en vinnerprosent på 0.5 fra de siste 2 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Charlotte Hornets med 2 seire hjemme, mens Oklahoma City Thunder har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Charlotte Hornets en gjennomsnittlig poengforskjell på -5 poeng, mens Oklahoma City Thunder har en gjennomsnittlig poengforskjell på -1 poeng:

  • Charlotte Hornets: 100.5 gjennomsnittspoeng for, 105.5 gjennomsnittspoeng imot
  • Oklahoma City Thunder: 123.5 gjennomsnittspoeng for, 124.5 gjennomsnittspoeng imot

Charlotte Hornets vs Oklahoma City Thunder H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Charlotte Hornets og Oklahoma City Thunder:

Dato Resultat
2023-03-29 Oklahoma City Thunder 134 – 137 Charlotte Hornets
2022-12-30 Charlotte Hornets 121 – 113 Oklahoma City Thunder
2022-01-22 Charlotte Hornets 121 – 98 Oklahoma City Thunder
2021-10-05 Oklahoma City Thunder 97 – 113 Charlotte Hornets

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Charlotte Hornets og Oklahoma City Thunder, med gjeldende lagform og plasseringer.

Charlotte Hornets vs Oklahoma City Thunder Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Charlotte Hornets og Oklahoma City Thunder, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Charlotte Hornets vs Oklahoma City Thunder Spilltips

Vårt tips for kampen Charlotte Hornets vs Oklahoma City Thunder, som spilles i NBA den 2023-10-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Charlotte Hornets vs Oklahoma City Thunder Spilltips

Vårt tips for kampen Charlotte Hornets vs Oklahoma City Thunder, som spilles i NBA den 2023-10-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Charlotte Hornets vs Oklahoma City Thunder?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Charlotte Hornets og Oklahoma City Thunder, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Charlotte Hornets vs Oklahoma City Thunder?

Publisert i NBA Merket med: ,