Charlotte Hornets vs New York Knicks

Charlotte Hornets vs New York KnicksCharlotte HornetsNew York Knicks

🏀 2023-11-19 – NBA

 

Charlotte Hornets vs New York Knicks kampsniktitt

Kampen mellom Charlotte Hornets og New York Knicks som spilles i NBA starter kl. 00:00 GMT den 2023-11-19. Hjemmelaget kommer med 3 seire i de siste 10 spilte kampene, mens New York Knicks har en vinnerprosent på 0.545 fra de siste 11 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Charlotte Hornets med 0 seire hjemme, mens New York Knicks har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Charlotte Hornets en gjennomsnittlig poengforskjell på -6.9 poeng, mens New York Knicks har en gjennomsnittlig poengforskjell på 3.9 poeng:

  • Charlotte Hornets: 115 gjennomsnittspoeng for, 121.9 gjennomsnittspoeng imot
  • New York Knicks: 109.1 gjennomsnittspoeng for, 105.2 gjennomsnittspoeng imot

Charlotte Hornets vs New York Knicks H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Charlotte Hornets og New York Knicks:

Dato Resultat
2023-11-12 New York Knicks 129 – 107 Charlotte Hornets
2023-03-08 New York Knicks 105 – 112 Charlotte Hornets
2022-12-10 Charlotte Hornets 102 – 121 New York Knicks
2022-10-27 New York Knicks – Charlotte Hornets

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Charlotte Hornets og New York Knicks, med gjeldende lagform og plasseringer.

Charlotte Hornets vs New York Knicks Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Charlotte Hornets og New York Knicks, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Charlotte Hornets vs New York Knicks Spilltips

Vårt tips for kampen Charlotte Hornets vs New York Knicks, som spilles i NBA den 2023-11-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Charlotte Hornets vs New York Knicks Spilltips

Vårt tips for kampen Charlotte Hornets vs New York Knicks, som spilles i NBA den 2023-11-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Charlotte Hornets vs New York Knicks?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Charlotte Hornets og New York Knicks, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Charlotte Hornets vs New York Knicks?

Publisert i NBA Merket med: ,