Charlotte Hornets vs Detroit Pistons

Charlotte Hornets vs Detroit PistonsCharlotte HornetsDetroit Pistons

🏀 2023-10-28 – NBA

 

Charlotte Hornets vs Detroit Pistons kampsniktitt

Kampen mellom Charlotte Hornets og Detroit Pistons som spilles i NBA starter kl. 00:00 GMT den 2023-10-28. Hjemmelaget kommer med 1 seire i de siste 1 spilte kampene, mens Detroit Pistons har en vinnerprosent på 0 fra de siste 1 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Charlotte Hornets med 1 seire hjemme, mens Detroit Pistons har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Charlotte Hornets en gjennomsnittlig poengforskjell på 6 poeng, mens Detroit Pistons har en gjennomsnittlig poengforskjell på -1 poeng:

  • Charlotte Hornets: 116 gjennomsnittspoeng for, 110 gjennomsnittspoeng imot
  • Detroit Pistons: 102 gjennomsnittspoeng for, 103 gjennomsnittspoeng imot

Charlotte Hornets vs Detroit Pistons H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Charlotte Hornets og Detroit Pistons:

Dato Resultat
2023-03-10 Detroit Pistons 103 – 113 Charlotte Hornets
2023-02-28 Charlotte Hornets 117 – 106 Detroit Pistons
2023-02-04 Detroit Pistons 118 – 112 Charlotte Hornets
2022-12-15 Charlotte Hornets – Detroit Pistons

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Charlotte Hornets og Detroit Pistons, med gjeldende lagform og plasseringer.

Charlotte Hornets vs Detroit Pistons Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Charlotte Hornets og Detroit Pistons, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Charlotte Hornets vs Detroit Pistons Spilltips

Vårt tips for kampen Charlotte Hornets vs Detroit Pistons, som spilles i NBA den 2023-10-28, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Charlotte Hornets vs Detroit Pistons Spilltips

Vårt tips for kampen Charlotte Hornets vs Detroit Pistons, som spilles i NBA den 2023-10-28, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Charlotte Hornets vs Detroit Pistons?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Charlotte Hornets og Detroit Pistons, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Charlotte Hornets vs Detroit Pistons?

Publisert i NBA Merket med: ,