Charlotte Hornets vs Brooklyn Nets

Charlotte Hornets vs Brooklyn NetsCharlotte HornetsBrooklyn Nets

🏀 2023-10-31 – NBA

 

Charlotte Hornets vs Brooklyn Nets kampsniktitt

Kampen mellom Charlotte Hornets og Brooklyn Nets som spilles i NBA starter kl. 00:00 GMT den 2023-10-31. Hjemmelaget kommer med 1 seire i de siste 2 spilte kampene, mens Brooklyn Nets har en vinnerprosent på 0 fra de siste 2 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Charlotte Hornets med 0 seire hjemme, mens Brooklyn Nets har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Charlotte Hornets en gjennomsnittlig poengforskjell på -3 poeng, mens Brooklyn Nets har en gjennomsnittlig poengforskjell på -3 poeng:

  • Charlotte Hornets: 107.5 gjennomsnittspoeng for, 110.5 gjennomsnittspoeng imot
  • Brooklyn Nets: 116.5 gjennomsnittspoeng for, 119.5 gjennomsnittspoeng imot

Charlotte Hornets vs Brooklyn Nets H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Charlotte Hornets og Brooklyn Nets:

Dato Resultat
2023-03-05 Brooklyn Nets 102 – 86 Charlotte Hornets
2023-01-01 Charlotte Hornets 106 – 123 Brooklyn Nets
2022-12-08 Brooklyn Nets 122 – 116 Charlotte Hornets
2022-11-06 Charlotte Hornets 94 – 98 Brooklyn Nets

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Charlotte Hornets og Brooklyn Nets, med gjeldende lagform og plasseringer.

Charlotte Hornets vs Brooklyn Nets Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Charlotte Hornets og Brooklyn Nets, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Charlotte Hornets vs Brooklyn Nets Spilltips

Vårt tips for kampen Charlotte Hornets vs Brooklyn Nets, som spilles i NBA den 2023-10-31, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Charlotte Hornets vs Brooklyn Nets Spilltips

Vårt tips for kampen Charlotte Hornets vs Brooklyn Nets, som spilles i NBA den 2023-10-31, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Charlotte Hornets vs Brooklyn Nets?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Charlotte Hornets og Brooklyn Nets, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Charlotte Hornets vs Brooklyn Nets?

Publisert i NBA Merket med: ,