Charlotte Hornets vs Atlanta Hawks

Charlotte Hornets vs Atlanta HawksCharlotte HornetsAtlanta Hawks

🏀 2023-10-26 – NBA

 

Charlotte Hornets vs Atlanta Hawks kampsniktitt

Kampen mellom Charlotte Hornets og Atlanta Hawks som spilles i NBA starter kl. 00:00 GMT den 2023-10-26. Hjemmelaget kommer med 1 seire i de siste 4 spilte kampene, mens Atlanta Hawks har en vinnerprosent på 0.6 fra de siste 5 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Charlotte Hornets med 1 seire hjemme, mens Atlanta Hawks har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Charlotte Hornets en gjennomsnittlig poengforskjell på -9 poeng, mens Atlanta Hawks har en gjennomsnittlig poengforskjell på -2.2 poeng:

  • Charlotte Hornets: 104.3 gjennomsnittspoeng for, 113.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Atlanta Hawks: 107.8 gjennomsnittspoeng for, 110 gjennomsnittspoeng imot

Charlotte Hornets vs Atlanta Hawks H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Charlotte Hornets og Atlanta Hawks:

Dato Resultat
2023-02-14 Charlotte Hornets 144 – 138 Atlanta Hawks
2023-01-22 Atlanta Hawks 118 – 122 Charlotte Hornets
2022-12-17 Charlotte Hornets 106 – 125 Atlanta Hawks
2022-10-23 Atlanta Hawks 109 – 126 Charlotte Hornets

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Charlotte Hornets og Atlanta Hawks, med gjeldende lagform og plasseringer.

Charlotte Hornets vs Atlanta Hawks Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Charlotte Hornets og Atlanta Hawks, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Charlotte Hornets vs Atlanta Hawks Spilltips

Vårt tips for kampen Charlotte Hornets vs Atlanta Hawks, som spilles i NBA den 2023-10-26, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Charlotte Hornets vs Atlanta Hawks Spilltips

Vårt tips for kampen Charlotte Hornets vs Atlanta Hawks, som spilles i NBA den 2023-10-26, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Charlotte Hornets vs Atlanta Hawks?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Charlotte Hornets og Atlanta Hawks, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Charlotte Hornets vs Atlanta Hawks?

Publisert i NBA Merket med: ,