Centrum Tigers vs Nidaros Jets

Centrum Tigers vs Nidaros JetsCentrum TigersNidaros Jets

🏀 2022-12-10 – BLNO

 

Centrum Tigers vs Nidaros Jets kampsniktitt

Kampen mellom Centrum Tigers og Nidaros Jets som spilles i BLNO starter kl. 15:00 GMT den 2022-12-10. Hjemmelaget kommer med 5 seire i de siste 14 spilte kampene, mens Nidaros Jets har en vinnerprosent på 0.133 fra de siste 15 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Centrum Tigers med 1 seire hjemme, mens Nidaros Jets har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Centrum Tigers en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.3 poeng, mens Nidaros Jets har en gjennomsnittlig poengforskjell på -34.8 poeng:

  • Centrum Tigers: 71.3 gjennomsnittspoeng for, 71.6 gjennomsnittspoeng imot
  • Nidaros Jets: 63.2 gjennomsnittspoeng for, 98.0 gjennomsnittspoeng imot

Centrum Tigers vs Nidaros Jets H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Centrum Tigers og Nidaros Jets:

Dato Resultat
2022-10-01 Centrum Tigers 85 – 57 Nidaros Jets
2022-02-12 Nidaros Jets 69 – 62 Centrum Tigers
2021-11-06 Nidaros Jets 86 – 92 Centrum Tigers
2021-10-16 Centrum Tigers 53 – 84 Nidaros Jets

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Centrum Tigers og Nidaros Jets, med gjeldende lagform og plasseringer.

Centrum Tigers vs Nidaros Jets Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Centrum Tigers og Nidaros Jets, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Centrum Tigers vs Nidaros Jets Spilltips

Vårt tips for kampen Centrum Tigers vs Nidaros Jets, som spilles i BLNO den 2022-12-10, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Centrum Tigers vs Nidaros Jets Spilltips

Vårt tips for kampen Centrum Tigers vs Nidaros Jets, som spilles i BLNO den 2022-12-10, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Centrum Tigers vs Nidaros Jets?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Centrum Tigers og Nidaros Jets, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Centrum Tigers vs Nidaros Jets?

Publisert i BLNO Merket med: ,