Celtic vs Lazio

Celtic vs LazioCelticLazio

⚽ 2023-10-04 – Meisterligaen

 

Celtic vs Lazio kampsniktitt

Kampen mellom Celtic og Lazio spilles 2023-10-04. Denne Meisterligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager B. Rodgers har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Lazio har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Celtic og Lazio, har Celtic 1 seire hjemme mens Lazio har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Celtic: n/a
  • for Lazio: I. Provedel(1 goals/match);

Celtic vs Lazio H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Celtic og Lazio:

Dato Resultat
2019-11-07 Lazio 1 – 2 Celtic
2019-10-24 Celtic 2 – 1 Lazio
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Celtic – Lazio.

Celtic vs Lazio Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Celtic vs Lazio Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Celtic - Lazio den 2023-10-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Celtic vs Lazio Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Celtic - Lazio den 2023-10-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Celtic vs Lazio?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Celtic og Lazio, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Celtic vs Lazio?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,