Celta de Vigo vs Valencia

Celta de Vigo vs ValenciaCelta de VigoValencia

⚽ 2023-05-14 – La Liga

 

Celta de Vigo vs Valencia kampsniktitt

Kampen mellom Celta de Vigo og Valencia spilles 2023-05-14. Denne La Liga-kampen starter 12:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Carlos Carvalhal har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Valencia har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Celta de Vigo og Valencia, har Celta de Vigo 0 seire hjemme mens Valencia har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Celta de Vigo: n/a
  • for Valencia: n/a

Celta de Vigo vs Valencia H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Celta de Vigo og Valencia:

Dato Resultat
2022-09-17 Valencia 3 – 0 Celta de Vigo
2022-05-21 Valencia 2 – 0 Celta de Vigo
2021-12-05 Celta de Vigo 1 – 2 Valencia
2021-02-20 Valencia 2 – 0 Celta de Vigo

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Celta de Vigo – Valencia.

Celta de Vigo vs Valencia Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Celta de Vigo vs Valencia Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Celta de Vigo - Valencia den 2023-05-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Celta de Vigo vs Valencia Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Celta de Vigo - Valencia den 2023-05-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Celta de Vigo vs Valencia?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Celta de Vigo og Valencia, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Celta de Vigo vs Valencia?

Publisert i La Liga Merket med: ,