Celta de Vigo vs Huesca

Celta de Vigo vs HuescaCelta de VigoHuesca

2020-12-30 – La Liga

 

Celta de Vigo vs Huesca kampsniktitt

Kampen mellom Celta de Vigo og Huesca spilles 2020-12-30. Denne La Liga-kampen starter 18:15 GMT. Hjemmelaget ledet av manager E. Coudet har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Huesca har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Celta de Vigo og Huesca, har Celta de Vigo 1 seire hjemme mens Huesca har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Celta de Vigo:
  • for Huesca:

Celta de Vigo vs Huesca H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Celta de Vigo og Huesca:

Dato Resultat
2019-04-03 Huesca 3 – 3 Celta de Vigo
2018-12-01 Celta de Vigo 2 – 0 Huesca
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Celta de Vigo – Huesca.

Celta de Vigo vs Huesca spådommer og odds

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Oddstips for Celta de Vigo vs Huesca

Oddstips for Celta de Vigo vs Huesca

Se oddsen nedenfor for anbefalte tippealternativer og bonuser:

Bookmaker 1 X 2 Bonus
unibet 1.74 3.80 5.00 Spill nå
betsafe 1.80 3.75 4.50 Spill nå

*PVennligst merk at oddsen ovenfor var gyldig da denne artikkelen ble publisert. Fra denne artikkelen ble skrevet til kampen mellom Celta de Vigo og Huesca starter kan oddsen endres. Hvis vi mangler odds fra en bookmaker kan det ha oppstått et problem ved innhenting av odds. Klikk på «Bonus»-knappen for å besøke operatøren og få gjeldende odds for Celta de Vigo – Huesca. Vilkår og betingelser gjelder. Aldersgrense 18 år. Spill ansvarlig!

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Celta de Vigo og Huesca?

Publisert i La Liga Merket med: ,