Celta de Vigo vs Girona

Celta de Vigo vs GironaCelta de VigoGirona

⚽ 2023-05-23 – La Liga

 

Celta de Vigo vs Girona kampsniktitt

Kampen mellom Celta de Vigo og Girona spilles 2023-05-23. Denne La Liga-kampen starter 17:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Carlos Carvalhal har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Girona har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Celta de Vigo og Girona, har Celta de Vigo 1 seire hjemme mens Girona har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Celta de Vigo: n/a
  • for Girona: n/a

Celta de Vigo vs Girona H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Celta de Vigo og Girona:

Dato Resultat
2022-08-26 Girona 0 – 1 Celta de Vigo
2019-04-20 Celta de Vigo 2 – 1 Girona
2018-09-17 Girona 3 – 2 Celta de Vigo
2018-02-27 Girona 1 – 0 Celta de Vigo

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Celta de Vigo – Girona.

Celta de Vigo vs Girona Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Celta de Vigo vs Girona Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Celta de Vigo - Girona den 2023-05-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Celta de Vigo vs Girona Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Celta de Vigo - Girona den 2023-05-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Celta de Vigo vs Girona?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Celta de Vigo og Girona, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Celta de Vigo vs Girona?

Publisert i La Liga Merket med: ,