Celta de Vigo vs Getafe

Celta de Vigo vs GetafeCelta de VigoGetafe

⚽ 2023-10-08 – La Liga

 

Celta de Vigo vs Getafe kampsniktitt

Kampen mellom Celta de Vigo og Getafe spilles 2023-10-08. Denne La Liga-kampen starter 16:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Rafael Benítez har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Getafe har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Celta de Vigo og Getafe, har Celta de Vigo 0 seire hjemme mens Getafe har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Celta de Vigo: n/a
  • for Getafe: n/a

Celta de Vigo vs Getafe H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Celta de Vigo og Getafe:

Dato Resultat
2023-05-03 Getafe 1 – 0 Celta de Vigo
2022-10-24 Celta de Vigo 1 – 1 Getafe
2022-04-20 Celta de Vigo 0 – 2 Getafe
2021-10-25 Getafe 0 – 3 Celta de Vigo

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Celta de Vigo – Getafe.

Celta de Vigo vs Getafe Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Celta de Vigo vs Getafe Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Celta de Vigo - Getafe den 2023-10-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Celta de Vigo vs Getafe Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Celta de Vigo - Getafe den 2023-10-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Celta de Vigo vs Getafe?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Celta de Vigo og Getafe, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Celta de Vigo vs Getafe?

Publisert i La Liga Merket med: ,