Celta de Vigo vs Deportivo Alavés

Celta de Vigo vs Deportivo AlavésCelta de VigoDeportivo Alavés

⚽ 2023-09-28 – La Liga

 

Celta de Vigo vs Deportivo Alavés kampsniktitt

Kampen mellom Celta de Vigo og Deportivo Alavés spilles 2023-09-28. Denne La Liga-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Rafael Benítez har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Deportivo Alavés har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Celta de Vigo og Deportivo Alavés, har Celta de Vigo 2 seire hjemme mens Deportivo Alavés har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Celta de Vigo: n/a
  • for Deportivo Alavés: n/a

Celta de Vigo vs Deportivo Alavés H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Celta de Vigo og Deportivo Alavés:

Dato Resultat
2022-05-07 Celta de Vigo 4 – 0 Deportivo Alavés
2021-11-27 Deportivo Alavés 1 – 2 Celta de Vigo
2021-04-04 Deportivo Alavés 1 – 3 Celta de Vigo
2020-12-20 Celta de Vigo 2 – 0 Deportivo Alavés

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Celta de Vigo – Deportivo Alavés.

Celta de Vigo vs Deportivo Alavés Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Celta de Vigo vs Deportivo Alavés Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Celta de Vigo - Deportivo Alavés den 2023-09-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Celta de Vigo vs Deportivo Alavés Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Celta de Vigo - Deportivo Alavés den 2023-09-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Celta de Vigo vs Deportivo Alavés?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Celta de Vigo og Deportivo Alavés, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Celta de Vigo vs Deportivo Alavés?

Publisert i La Liga Merket med: ,