Celta de Vigo vs Atletico Madrid

Celta de Vigo vs Atletico MadridCelta de VigoAtletico Madrid

⚽ 2023-10-21 – La Liga

 

Celta de Vigo vs Atletico Madrid kampsniktitt

Kampen mellom Celta de Vigo og Atletico Madrid spilles 2023-10-21. Denne La Liga-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Rafael Benítez har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Atletico Madrid har 5 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Celta de Vigo og Atletico Madrid, har Celta de Vigo 0 seire hjemme mens Atletico Madrid har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Celta de Vigo: n/a
  • for Atletico Madrid: n/a

Celta de Vigo vs Atletico Madrid H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Celta de Vigo og Atletico Madrid:

Dato Resultat
2023-02-12 Celta de Vigo 0 – 1 Atletico Madrid
2022-09-10 Atletico Madrid 4 – 1 Celta de Vigo
2022-02-26 Atletico Madrid 2 – 0 Celta de Vigo
2021-08-15 Celta de Vigo 1 – 2 Atletico Madrid

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Celta de Vigo – Atletico Madrid.

Celta de Vigo vs Atletico Madrid Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Celta de Vigo vs Atletico Madrid Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Celta de Vigo - Atletico Madrid den 2023-10-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Celta de Vigo vs Atletico Madrid Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Celta de Vigo - Atletico Madrid den 2023-10-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Celta de Vigo vs Atletico Madrid?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Celta de Vigo og Atletico Madrid, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Celta de Vigo vs Atletico Madrid?

Publisert i La Liga Merket med: ,