Cagliari vs Genoa

Cagliari vs GenoaCagliariGenoa

⚽ 2023-11-05 – Serie A

 

Cagliari vs Genoa kampsniktitt

Kampen mellom Cagliari og Genoa spilles 2023-11-05. Denne Serie A-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager C. Ranieri har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Genoa har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Cagliari og Genoa, har Cagliari 0 seire hjemme mens Genoa har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Cagliari: n/a
  • for Genoa: D. Biraschi(1 goals/match);

Cagliari vs Genoa H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Cagliari og Genoa:

Dato Resultat
2023-03-01 Cagliari 0 – 0 Genoa
2022-10-07 Genoa 0 – 0 Cagliari
2022-04-24 Genoa 1 – 0 Cagliari
2021-09-12 Cagliari 2 – 3 Genoa

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Cagliari – Genoa.

Cagliari vs Genoa Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Cagliari vs Genoa Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Cagliari - Genoa den 2023-11-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Cagliari vs Genoa Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Cagliari - Genoa den 2023-11-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Cagliari vs Genoa?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Cagliari og Genoa, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Cagliari vs Genoa?

Publisert i Serie A Merket med: ,