Cagliari vs Frosinone

Cagliari vs FrosinoneCagliariFrosinone

⚽ 2023-10-29 – Serie A

 

Cagliari vs Frosinone kampsniktitt

Kampen mellom Cagliari og Frosinone spilles 2023-10-29. Denne Serie A-kampen starter 11:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager C. Ranieri har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Frosinone har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Cagliari og Frosinone, har Cagliari 1 seire hjemme mens Frosinone har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Cagliari: n/a
  • for Frosinone: n/a

Cagliari vs Frosinone H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Cagliari og Frosinone:

Dato Resultat
2023-04-15 Cagliari 0 – 0 Frosinone
2022-11-27 Frosinone 2 – 2 Cagliari
2019-04-20 Cagliari 1 – 0 Frosinone
2018-12-02 Frosinone 1 – 1 Cagliari

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Cagliari – Frosinone.

Cagliari vs Frosinone Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Cagliari vs Frosinone Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Cagliari - Frosinone den 2023-10-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Cagliari vs Frosinone Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Cagliari - Frosinone den 2023-10-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Cagliari vs Frosinone?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Cagliari og Frosinone, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Cagliari vs Frosinone?

Publisert i Serie A Merket med: ,