Cadiz vs Real Valladolid

Cadiz vs Real ValladolidCadizReal Valladolid

⚽ 2023-05-19 – La Liga

 

Cadiz vs Real Valladolid kampsniktitt

Kampen mellom Cadiz og Real Valladolid spilles 2023-05-19. Denne La Liga-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Sergio har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Real Valladolid har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Cadiz og Real Valladolid, har Cadiz 0 seire hjemme mens Real Valladolid har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Cadiz: n/a
  • for Real Valladolid: n/a

Cadiz vs Real Valladolid H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Cadiz og Real Valladolid:

Dato Resultat
2022-09-16 Real Valladolid 0 – 1 Cadiz
2021-04-24 Real Valladolid 1 – 1 Cadiz
2020-12-29 Cadiz 0 – 0 Real Valladolid
2018-04-28 Real Valladolid 1 – 1 Cadiz

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Cadiz – Real Valladolid.

Cadiz vs Real Valladolid Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Cadiz vs Real Valladolid Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Cadiz - Real Valladolid den 2023-05-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Cadiz vs Real Valladolid Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Cadiz - Real Valladolid den 2023-05-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Cadiz vs Real Valladolid?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Cadiz og Real Valladolid, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Cadiz vs Real Valladolid?

Publisert i La Liga Merket med: ,